English
open btn
close btn

Northern Survey tager ansvar

Vi investerer i sundhed, miljø og bæredygtighed

Vi skal belaste mindst muligt og bidrage mest muligt!

Vi har et kæmpe ansvar overfor miljøet og overfor hinanden og vi har derfor konstant fokus på nye tiltag, der kan mindske miljøbelastningen i vores drift og vi er altid opsøgende på nye initiativer og produkter der er miljøvenlige.

 

Vi er meget optagede af, at vores medarbejdere trives under de til tider hårde betingelser der er til søs, derfor arbejder vi dagligt på, at forbedre sundheden for alle vores ansatte.

 

Vi brænder for vores fag og vi arbejder i øjeblikket på tiltag, der ville kunne give nogle unge mennesker mulighed for, at opleve den maritime verden og forhåbentlig blive så betaget af det, at de også ønsker at uddanne sig indenfor søfart.

Sådan tager vi ansvar

Northern Survey arbejder med konkrete initiativer inden for 6 forskellige indsatsområder, som tilsammen udgør vores ansvarlighedsindsats – fra det store til det små.

icon
Miljø

Når skibene i Northern Survey er på job, er de primært ude og bidrage til projekter, der skal producere vedvarende energi. Vi er selvfølgelig rigtig glade og stolte over, at vi er medvirkende til at forbedre vores miljø. Vi har derudover altid fokus på vores brændstofforbrug og har samtidig også rettet vores opmærksomhed på alternative brændstofstyper, så vi belaster miljøet mindst muligt.

icon
Sikkerhed

Alle skibe i Northern Survey er udstyret med avancerede varslingssystemer og brandslukningsudstyr, som vores mandskab, er uddannet til effektivt at håndtere. Vi gennemfører sikkerhedsøvelser ugentlig, månedlig, kvartalsvis og årligt på alle vore skibe, for at sikre os, at vore medarbejdere, er fuldt ud forberedte, hvis der skulle opstå en nødsituation. Sikkerhedsøvelser for vore gæster bliver ligeledes gennemført på alle skibe

icon
Bæredygtighed

Vi ønsker i Northern Survey, at gøre en aktiv indsats for, at reducere klimapåvirkningerne og arbejde på en mere effektiv ressourceudnyttelse i vores virksomhed. Dette gør sig gældende både i den daglige drift, hvor vi har fokus på, at udnytte de ressourcer vi allerede har, bl.a ved at bekæmpe madspild.

icon
Sundhed

Vi er meget bevidste om, at vores medarbejderes fysiske og mentale sundhed, afspejles i arbejdsindsats og overskud i hverdagen. Vi har derfor allieret os med firmaet Company Health, som følger vore medarbejderes sundhedstilstand tæt og dermed kan motivere og rådgive om udfordringer med kost og motion, både ude ombord og når man er hjemme.

icon
Trivsel

Trivsel hos vore medarbejdere er noget vi har stor fokus på. Det er vigtigt at forholde sig til, at vi er forskellige og hver især kan bidrage med noget unikt - Når man arbejder til søs, så lider man nogle uundgåelige afsavn og der er det vigtigt, at der er en kultur på arbejdspladsen, hvor man bakker hinanden op. Vi bruger gerne udtrykket ."Man arbejder HOS Northern Survey, men man arbejder FOR dem derhjemme !"

icon
Ansvar

Vi opfordrer alle medarbejdere i Northern Survey til at tage ansvar. Når man tager ansvar, så får man indflydelse og dermed, er man med til at sætte dagsordenen, i den sammenhæng, man befinder sig i. Vi opfordrer samtidig til, at man tager ansvar for sit arbejdsliv og involverer os, hvis man har ønske om at videreuddanne sig, så vi som rederi kan støtte op om en sådan plan.

I et forsøg på at gøre en forskel i verdens miljøudfordringer har vi besluttet at støtte organisationen “Plastic Change” i deres arbejde, da der hver dag tømmes plastikaffald i havet, som truer dyrelivet. Plastikken vikler sig om sæler, skildpadder og delfiner og ender i maverne på hvaler, fugle og fisk.

Hos Northern Survey tror på, at vi sammen kan gøre en forskel! Læs mere på plasticchange.dk

Vil du være en del af vores team?

Vi søger altid efter engagerede og dygtige folk. Både hvis du allerede har lang erfaring, eller hvis du er ny i faget og gerne vil have hjælp til at komme videre. Kontakt os for en snak på: crew@northern-survey.com eller på (+45) 60 20 86 30.

Northern Survey ApS · contact@northern-survey.com · Tel. (+45) 30 35 40 01

Office address: Bredskifte Allé 11, 2 · DK-8210 Aarhus V

Warehouse address: Brundtvej 13 · DK-8370 Hadsten

Cookie- og privatlivspolitik  · English

Danske Rederier

Northern Survey ApS

Brundtvej 13 · DK-8370 Hadsten

Tel. (+45) 30 35 40 01

contact@northern-survey.com

Cookie- og privatlivspolitik  · English