Northern Survey OSV Cecilia

Cecilia er bygget som supplyskib til Norge på et hollands værft  i 1974 og var det tredje supplyskib overhovedet, i det Norske olieeventyr. Skibet fungerede i en lang årrække som standby/rescue vessel i den norske offshore sektor. Northern Survey købte skibet i 2015 og vi har benyttet os af skibets alsidighed til krævende opgaver, hvor skibet har vist sig yderst pålideligt, selv under absolut ugunstige vejr og vind forhold.

Northern Survey M/V Frederik

Frederik blev bygget som toldbåd i 1985 på Fassmer shipyard i Bremen og gjorde tjeneste som toldbåd med hjemhavn i Bremerhaven. I 2011 kom skibet under dansk flag og ombygget til Survey and ROV Vessel. Frederik har serviceret vindmølleparker både før, under og efter opførelse af disse i både ind og udland. Northern Survey købte Frederik i 2016 og vi sætter stor pris på det mindre skib, der b.l.a.  udemærker sig ved, at være veludstyret både på maskindelen og på broen. Frederik har en stor fordel med sin lave dybdegang og sine waterjets, da dette muliggør, at skibet kan operere på lav vanddybde.

Northern Survey M/V Karoline

Karoline er Northern Surveys første skib og er i sin tid bygget som hvalfanger på værft i Glasgow, Skotland. Karoline arbejdede som hvalfanger ved Sydpolen, indtil dette blev forbudt i 1960érne. Herefter tjente skibet som fragtskib af tonsvis af sten fra Norge til de danske havne.  I 1980erne blev Karoline ombygget til standby-rescue Vessel til offshore-sektoren. Northern Survey købte i 2009 skibet af Møkster shipping og Karoline bruges i dag til forskellige surveyopgaver.

NORTHERN SURVEY

Brundtvej 13

DK-8370 Hadsten