English
open btn
close btn

Vores flåde som platform til offshore opgaver

En robust og pålidelig flåde

ship drawing

Northern Maria

Northern Maria blev en del af Northern Survey flåden den 10. maj 2021. Hun er bygget som et ULSTEIN P 106 Supply fartøj, leveret i 2003 som Far Splendour. Uden tid at spilde, var vi ivrige efter at realisere alle de visioner, vi havde for hende! – Da hun kom til Danmark, blev hun straks taget under kærlig behandling, på Værftet i Thyborøn, hvor der blev lagt mange mandetimer i, at gøre Northern Maria til et fantastisk alsidigt Survey Skib. Endelig i slutningen af marts 2022 var Northern Maria klar til at komme ud og vise alle sine opgraderinger og sin fantastiske evne til at præstere. Det tog næsten et år, at gennemføre den store ombygning af det 74 meter fartøj, men resultatet var absolut værd at vente på! Et af de mest definerende ændringer vi har foretaget, er det nye beboelsesmodul, som gør os i stand til at tilbyde 43 personer ophold ombord. Nogle af de opgraderinger, der skal nævnes, er det nye NAVIS DP2-system, 30-tons A-Frame, 370 TM Offshore-kran, Kongsberg HiPAP 502, 2 moon-tubes og en fuldstændigt renoveret messe, der danner rammen om de mange måltider, der bliver nydt ombord. Vi ser med forventning frem, mod alle de store opgaver vi skal løse, med dette fantastiske fartøj - og der går ikke en dag, hvor vi ikke er taknemmelige for, at Northern Maria blev en del af Northern Survey flåden.

Typiske opgaver

 • Geophysical seabed mapping
 • Geotechnical sampling
 • Environmental assignments
 • ROV Operations
ship drawing

Northern Franklin

Northern Franklin blev bygget i 1984 som et oceanografisk forskningsfartøj for Australiens nationale videnskabsagentur, CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization) og var aktiv rundt om i Australien med forskning i Blue Water research indtil 2002. Da skibet blev udsat for salg, købte en gruppe private investorer hende med det formål at konvertere hende til en privat yacht og sejlede Northern Franklin fra Hobart, Tasmanien til Sverige og derefter til et værft i Letland. MMT fandt hende, før der blev foretaget ændringer. I april 2005 købte MMT Northern Franklin, og en teknisk opgradering af skibets system startede samt installation af forskellige undersøgelsessystemer. MMT drev Northern Franklin med egen ledelse indtil 2018, hvor der blev indgået en langsigtet aftale med Northern Survey.

Typiske opgaver

 • Geophysical seabed mapping
 • Geotechnical sampling
 • ROV operations
 • Environmental assignments
ship drawing

Northern Karoline

Northern Karoline er Northern Surveys første skib og er i sin tid bygget som hvalfanger på værft i Glasgow, Skotland. Northern Karoline fungerede som hvalfanger ved Sydpolen, indtil dette blev forbudt i 1960érne. Herefter tjente skibet som fragtskib af tonsvis af sten, fra Norge til de danske havne. I 1980erne blev Northern Karoline ombygget til standby-rescue Vessel til offshore-sektoren. Northern Survey købte i 2009 skibet af Møkster shipping. Northern Karoline har i 2020 gennemgået en omfattende opgrading, b.l.a med helt ny aptering og class renewal. - Hun er en driftsikker og efterspurgt dame, der efterlader tilfredse kunder, efter hvert job!

Typiske opgaver

 • Geophysical seabed mapping
 • Geotechnical sampling
 • ROV operations
 • Environmental assignments

Northern Survey ApS · contact@northern-survey.com · Tel. (+45) 30 35 40 01

Office address: Bredskifte Allé 11, 2 · DK-8210 Aarhus V

Warehouse address: Brundtvej 13 · DK-8370 Hadsten

Cookie- og privatlivspolitik  · English

Danske Rederier

Northern Survey ApS

Brundtvej 13 · DK-8370 Hadsten

Tel. (+45) 30 35 40 01

contact@northern-survey.com

Cookie- og privatlivspolitik  · English