English
open btn
close btn

Craftsmen at Sea

Vi vil være jeres betroede partner til løsning af alle typer offshoreopgaver

Northern Survey er et veletableret dynamisk rederi, baseret på mange års erfaring inden for offshorebranchen. Virksomheden blev grundlagt af Thomas Roed i 2009. I dag bliver rederiets flåde administreret fra hovedkontoret i Hadsten, nær Aarhus.

Værdigrundlag

I Northern Survey vil vi være førende i udførelse af offshore opgaver og arbejder 24/7 på at skabe den bedste løsning for vore kunder. Vi arbejder altid på, at optimere arbejdsgangene og ikke bare “gøre som vi plejer”. I Northern Survey har vi en flad struktur, der sikrer en hurtig beslutningsproces. Vi prioriterer et stort ledelsesmæssigt engagement, i form af synlig ledelse ombord, både i havn og når skibene er involveret i projekter. I Northern Survey er der fokus på et godt arbejdsmiljø og særligt på sikkerhed og sundhed.

“Your value is not in your rank, but in your effort”

Vi er meget stolte af vores søfolk og ved at de hver eneste dag, knokler og tager ansvar i deres position på skibene. I 2020 lancerede vi to nye slogans. “Your value is not in your rank, but in your effort”, som i alle aspekter af livet, så afspejler din værdi sig altid i, hvor umage du gør dig i dit arbejde og overfor de mennesker du omgås! “Craftsmen at Sea”, vi ønsker i Northern Survey, at dyrke det praktiske sømandskab og værne om stoltheden i, at kunne mestre håndværket ...

Som medarbejder i Northern Survey vil du blive mødt med en rimelig grad af frihed under ansvar, vi forventer at du engagerer dig i dit arbejde også udenfor eget fagområde, for at sikre et godt kollegialt arbejdsmiljø og for at sikre det gode og konstruktive samarbejde, omkring de projekter, som du vil blive en del af.

Hvordan kommer man med på holdet?

Vi har løbende brug for nye medarbejdere og det glæder os hver gang et kompetent menneske, vælger at sende os en ansøgning – tak for det! Venligst send din ansøgning til crew@northern-survey.com. For uddybende spørgsmål ring gerne til crewlinjen på tlf. (+45) 60 20 86 30.

“In my capacity as Project Director for Next Geosolutions I have had the pleasure of Chartering vessels from Northern Survey on numerous occasions. Northern Survey have always provided professional service both onboard their vessels and in their onshore support services. They are proactive and willing to support the Charterer to achieve a mutually successful outcome. Next Geosolutions will continue to work with Northern Survey whenever possible.”

John Binns, Project Director Next Geosolutions

Northern Survey ApS · Brundtvej 13 · DK-8370 Hadsten

contact@northern-survey.com · Tel. (+45) 30 35 40 01

Cookie- og privatlivspolitik  · English

Danske Rederier

Northern Survey ApS

Brundtvej 13 · DK-8370 Hadsten

Tel. (+45) 30 35 40 01

contact@northern-survey.com

Cookie- og privatlivspolitik  · English